Credite pentru sectorul agricol
Sunteti agricultor sau va ganditi deja sa incepeti o afacere in acest domeniu?  Avem vesti bune! Bancile dau credite si pentru cei care cultiva pamantul.

Asfel, exista mai multe produse de creditare din care sa alegeti. Puteti opta pentru un credit doar pentru un an de zile (asemanator unei linii de credit) sau pentru unul pe termen lung (de pana la 10 ani). Avand in vedere caracterul dinamic al sectorului agricol, conditiile de acordare si rambursare difera de la banca la banca. Spre exemplu, in cazul creditului pe termen scurt, exista posibilitatea ca rambursarea sa se faca fie in rate egale, fie doar dupa recolta. Trebuie spus ca aceste credite sunt de cele mai multe ori disponibile doar persoanelor juridice care au activitate de cel putin un an.


Provident Romania
Documentatia necesara pentru aceste credite este cea standard. Astfel, dosarul de credit va trebui sa contina: Pe parcurs, vi se vor mai cere si alte documente, insa acestea sunt doar pentru inceput.

Extrem de important este ca va trebui sa depuneti o ipoteca pentru a accesa aceste finantari – insa puteti folosi ferma, nu trebuie neaparat sa va puneti casa la bataie.

Bancile care acorda aceste finantari sunt in general cele austriece sau germane sau cele autohtone, deoarece au o prezenta mai veche pe piata si astfel cunosc mai bine specificul agriculturii romanesti. Recomnadarea noastra est sa nu apelati la institutii de creditare “exotice” pentru un imprumut

Atentie!
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate