Creditul de nevoi personale cu ipoteca
In cazul in care aveti nevoie de o suma mai mare de bani (peste 5000 de euro) pentru a realiza o investitie, sau diferite alte cheltuieli, solutia poate fi reprezentata de un credit de nevoie personale cu ipoteca.

Ce inseamna acest tip de imprumut? Sinplu: pentru a lua banii trebuie sa va ipotecati casa, iar dupa primirea lor, puteti face orice doriti cu ei

Suma maxima pe care o puteti primi reprezinta cel mult 75% din valoarea casei sau apartamentului, in functie de verdictul evaluatorului trimis de banca, iar durata maxima pentru care puteti primi creditul este de 15 ani. In cazul in care aveti un salariu mai mic, iar suma de care aveti nevoie este mai consistenta, vestea buna este ca sotia si parintii va pot si ei ajuta, participand drept co-debitori (adica se va tine cont si de veniturile lor).
Este bine sa stiti ca suma maxima pe care o puteti imprumuta va fi calculata in primul rand in functie de veniturile pe care le aveti si ca rata maxima nu va depasi niciodata 60% din salariu. Astfel, daca spre exemplu aveti un salariu de 800 RON si sunteti necasatorit, nu veti putea primi un credit de 10000 de euro, chiar daca valoarea apartamentului  ipotecat este de 30000 de euro.

Nu trebuie sa pierdeti din vedere ca fiecare banca isi impune propriile conditii, fiind deci indicat sa intrati in cateva institutii financiare si sa intrebati care sunt conditiile in care se acorda acest tip de credite.

Care sunt documentele de care veti avea nevoie:

Care sunt avantajele acestui tip de imprumut:

!!! Toate aceste documente trebuie sa fie aduse la banca in original, pentru fiecare dintre persoanele participante al credit.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate