Comisioane ascunse
Daca v-ati gandit vreodata sa luati un credit, cu siguranta ati auzit si despre “comisioanele ascunse”. Adevarul este ca multe persoane sunt speriate de aceste costuri, deoarece cu totii am auzit probabil despre cunoscuti carora le-a ”explodat” rata.

In ultimul timp insa, odata cu izbucnirea crizei economice, competitia dintre banci s-a intetit, multe dintre ele renuntand la adaugarea acestor costuri tocmai pentru a isi face produsele de creditare mai competitive.

O modalitate de a vedea care sunt comisioanele percepute de catre banca este aflarea celebrului DAE (Dobanda Anuala Efectiva), care este compusa din dobanda normala + comisioanele percepute. Diferenta dintre DAE si dobanda este reprezentat de aceste costuri.
Iata cativa termeni care ar trebui sa va atraga atentia: Atentie!

Fiecare banca are propriile denumiri pentru comisioanele percepute si metode extrem de creative de a evita expunerea tuturor costurilor. De aceea, sfatul nostru este sa verificati atent fiecare termen din contractul de credit pe care nu il intelegeti si mai ales, sa cereti ofiterului de credit sa primiti o simulare de scadentar in care sa puteti vedea exact care ar fi ratele in cazul in care creditul vi se aproba...
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate