Creditele auto si programul “rabla”
Probabil cu totii am auzit de programul Rabla. Vrei sa iti schimbi masina, sau ai una veche pe care nu o mai poti vinde? “Rabla” e raspunsul!

Conceput de catre Guvernul Romaniei, programul s-a adresat la inceput doar celor care doresc sa cumpere autovehicule clasice, insa in 2010, a fost extins si la nivelul persoanelor juridice, oferind totodata posibilitatea de achizitie inclusiv a tractoarelor, masura fiind luata in scopul ajutorarii agentilor economici din agricultura, ramura economica in care tehnologizarea sufera accentuat.

In anul 2010 Guvernul Romaniei si-a propus casarea a nu mai putin de 190.000 de masini, pana in luna Iulie fiind achizitionate 30.000 de masini prin intermediul voucherelor valorice.
Este de asteptat ca acest cifre sa creasca de la an la an, cu atat mai mult cu cat in tarile din Occident acest program a fost implementat cu mai multi ani in urma, iar evolutia vanzarilor auto prin intermediul sau au cunoscut o evolutie ascendenta.

Prezentam in continuare o lista cu documentele ce trebuiesc prezentate de catre clientul care doreste sa cumpere un autoturism prin intermediul Programului de Reinnoire a parcului auto.

Acestea sunt: Bancile si companiile de leasing ofera produse de creditare pentru cei care au nevoie de un imprumut. Astfel, conditiile de creditare sunt identice cu cele ale unui leasing/credit auto normal, cu mentiunea ca avansul necesar va fi constituit de catre tichetele valorice (voucherele) eliberate pentru casarea masinii.

Daca aveti nevoie sa cumparati tichete valorice, puteti cauta vanzatori pe Internet, printr-un simplu search pe Google sau Bing. Nu trimiteti insa banii prin posta sau nu va lasati prinsi in diverse propuneri ale unor persoane care vi s-ar putea parea dubioase.

Ce trebuie sa retineti: In cazul unui credit, bancile nu vor finanta TVA-ul care va trebui platit, deci va trebui sa aveti si bani proprii.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate