Carduri online - aplicare rapida pentru card
Doriti un card insa nu aveti timp sau chef sa mergeti pana la banca? Totul se poate rezolva mult mai simplu: De ce sa nu faceti totul de acasa?

Chiar daca ati putea sa va simtiti putin nesiguri in legatura cu aceasta procedura, va asiguram ca totul este securizat.

Care e procedura?

Extrem de simplu: tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul bancii si sa completati formularul pus la dispozitie de catre institutia financiara, urmand ca apoi, dupa trimiterea datelor, sa fiti contactat de catre un operator al serviciului clienti pentru confirmarea informatiiilor. Destul de simplu si eficient, nu-i asa? Nu mai trebuie decat sa mergeti cateva zile mai tarziu la banca si la ridicarea cardului sa depuneti suma minima de deschidere.
Provident Romania

In cazul credit cardurilor insa, ramane valabila necesitatea prezentarii documentelor necesare alcatuirii dosaului de credit de catre institutia financiara. Astfel, veti avea nevoie de:

In plina criza financiara si dorinta de a economisi bani cu forta de munca, toate bancile va vor da posibilitatea de a aplica online pentru a obtine un card. De ce? Deoarece astfel completati rapid si sigur cererea de credit, urmand ca, dupa ce sunteti contactati de un consilier de la centrul specializat in acest sens, sa va prezentati la banca cu documentele necesare.

In cazul in care doriti un card de debit, obtinerea acestuia este mult mai simpla. Practic, dupa ce completati cererea online, va prezentati la banca cu cartea de identitate si… atat. Bineinteles, bancile ar putea sa va solicite si alte documente, insa sansele ca acest fapt sa se intample sunt reduse.

Sfaturi:
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate