Leasing auto - ce este si cum difera de creditul clasic
Probabil ca deja ati avut cel putin odata o masina personala, sau daca nu, macar cineva din familie. Si mai mult ca sigur ca, daca a cumparat-o noua, nu a facut-o cu banii jos ci prin leasing sau credit. Daca nu stiti inca ce este leasing-ul, inchipuiti-va ca ati cumpara in rate lunare o masina care nu devine a dumneavoastra pana dupa ce ati platit ultima rata. Acesta e leasingul, putand fi utilizat ca metoda de finantare si pentru achizitionarea altor bunuri cum ar fi
  • Aparatura medicala
  • Terenuri sau imobile
  • Echipamente de productie sau IT
Spre deosebire de creditul normal, leasingul tinde sa contina multe comisioane sau costuri suplimentare, insa in cazul companiilor, prezinta avantajul posibilitatii de recuperare a TVA-ului.

Principalele caracateristici: Acesta este de multe ori preferat de catre banci in detrimentul creditului deoarece firma de leasing este proprietara bunului pana in momentul achitarii integrale. Astfel, in caz de neplata, banca poate intra mult mai usor in posesia bunurilor.

Sfat: in ultimul timp, creditul auto si leasingul au ajuns sa aiba aceleasi costuri, deci ar fi recomandata sa treceti si pe la banca pentru a va interesa de ofertele de credite oferite pentru cumpararea de masini. Aceste informatii ar putea sa va fie oferite si de catre agentii de vanzari,

Atentie! Toti agentii de vanzari din showroom-urile auto au bonusuri din partea firmelor de leasing pentru fiecare contract incheiat. Deci, important este sa alegeti cea mai buna  varianta pentru dumneavoastra.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate