Credite - la banca sau la un broker de credite
Ati vazut vreodata in ziare sau pe internet anunturi de genul “intermediez obtinerea de credite bancare. Tel: xxxx” Ei bine, cel mai probabil acestea erau date de catre brokerii de credite. Nu ati auzit pana acum de asa ceva?

Brokerii de credite actioneaza exact ca si agentii imobiliari: lucreaza cu toate bancile si va pot fi de folos, prezentandu-va toate alternativele si intocmind dosarul de credit in locul dumneavoastra.
Provident Romania

Avantaje pe care le ofera un broker bancar:

De cele mai mutle ori, cei care apeleaza la un broker de credite sunt persoanele care au incercat deja la mai multe banci, insa creditul nu li s-a aprobat. Din acest punct de vedere, brokerii va pot ajuta in anumite situatii, insa daca spre exemplu, aveti o intarziere de 3 luni la plata creditului, nimeni nu va poate acorda un imprumut.

Exista deja in fiecare oras cateva companii care au acest obiect de activitate. In general, ei se adreseaza angajatilor, care nu pot lipsi de la serviciu pentru a isi pregati dosarul de credit, a merge la banca pentru a se interesa. In fapt, ei va ofera timpul de care aveti nevoie. In cazul in care doriti sa apelati la un broker, si nu cunoasteti firmele din orasul dumneavoastra, puteti cauta pe google expresia “broker credite bucuresti” sau orasul in care locuiti.

In cazul in care doriti sa mergeti direct la o banca, exista si in acest caz destule avantaje: Sfat:

Fiecare padure are si uscaciuni. Chiar daca majoritatea brokerilor sunt cinstiti, exista si persoane dubioase, sau care vor incerca sa va invete sa falsificati diverse documente ori sa completati anumite detalii pe cererea de credit incat sa primiti mai usor imprumutul. Sfatul nostru este sa nu apelati la aceste practici, deoarece unele banci raporteaza politiei tentativele de frauda. In plus, dumneavoastra -nu brokerul- veti fi cei invinuiti.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate