Credite imobiliare pentru cumparare sau constructie
Probabil ca fiecare dintre dumneavoastra ati auzit pana acum despre creditul ipotecar, acel tip de imprumut destinat cumpararii de locuinte sau construirii uneia.

Principala caracteristica, ce il face diferit de toate celelalte, este ca nu veti primii banii “in mana” ci acestia vor fi platiti direct persoanei vanzatoare a imobilului, sau furnizorului de materiale de constructii (in cazul construirii unei case).

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine un credit ipotecar:

In primul rand, dupa ce ati fost la banca pentru a va interesa de toate conditiile care trebuiesc indeplinite pentru a vi se accepta dosarul si daca sunteti multumiti cu suma ce vi se ofera, va trebui sa intocmiti dosarul de credit, iar ofiterul bancar ar trebui sa va spuna exact ce hartii trebuie sa aduceti.
Apoi, dupa ce totul se aproba din partea conducerii bancii, se va trece la partea de ipoteca. Haideti sa vedem separat procedura pentru imobile cumparate sau cele care trebuiesc construite.

In cazul in care doriti sa cumparati un apartament, va trebui sa aduceti la banca o copie dupa documentul prin care apartamentul a fost dobandit de actualul proprietar, extrasul CF impreuna cu toate incheierile aferente si o copie a schitei imobilului. Apoi va veni evaluatorul, iar dupa intocmirea raportului de evaluare, daca nu apar probleme, veti primi creditul.

In cazul creditelor pentru constructii, se va urma acelasi procedeu, insa acetele necesare sunt:

Pentru construirea unei locuinte pe terenul detinut de solicitantul creditului:

• Actul de proprietate al terenului pe care urmeaza sa se realizeze constructia Pentru cumpararea unui teren si construirea unei locuinte pe acest teren: Principalele aspecte ale unui credit ipotecar: Sfaturi: Atentiune!

• Bancile nu accepta foarte des in ipoteca apartamente confort III, si refuza casele din chirpici sau care nu au toate actele la zi.

• Valuarea imobilului se va determina pe baza unei grille pe care evaluatorul o primeste de la banca, deci nu il puteti influenta
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate