Piata imobiliara si creditele de azi
  • Dobanda mai mica decat la creditele normale
  • Compara ofertele a peste 20 de banci
  • Afla instantaneu daca esti eligibil pentru creditul ales
  • Durata de creditare pana la 30 de ani
Compara creditele de la mai multe companii, si aplica pentru cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.
Doresti sa vinzi sau sa cumperi un apartament si te gandesti cat sa ceri - sau sa oferi?

Mai ales in aceasta perioada multe personae care doresc sa vanda ori a cumpere bunuri imobiliare sunt oarecum dezorientate… merita sa cumpar? E bun pretul? Si mai ales… pot lua imprumut de la banca?

As dori sa ne referim in special la ultimul aspect…

Daca in anii “de aur” de dinaintea crizei, creditele se acordau extrem de usor in cazul cumpararii de imobile sau terenuri (existau chiar banci care ofereau linie de credit pentru tranzactii imobiliare), acum situatia s-a schimbat radical: bancile sunt extrem de rezervate in a aproba orice credit imobiliar.

Ca urmare a acestui fapt si pretul locuintelor a scazut simtitor, din simplul motiv ca nu mai exista cumparatori care sa poata contracta creditul in valoare egala cu suma ceruta de catre vanzatori. De asemenea, oamenii sunt mai precauti, evitand in acest moment sa cumpere, deoarece spera la obtinerea unui pret si mai scazut sau pur si simplu le este teama ca isi vor pierde locurile de munca si nu vor mai putea plati ratele.

Din punct de vedere al celor mai vandute imobile, cele mai accesibile sunt apartamentele cu 2 camere, deoarece au un pret moderat, astfel ca este mai usoara contractarea unui credit pentru achizitionarea lor.

Probabil ca singura “scapare” pentru persoanele tinere care doresc cumpararea unei locuinte o reprezinta programul “Prima casa”

Iata principalele avantaje ale acestuia:
In final, cateva sfaturi pentru a putea contracta un credit imobiliar Inainte de a cauta un apartament pe care sa il cumparati, mergeti la banca pentru a afla la ce suma imprumutata v-ati putea incadra.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate