Credite pentru studii
Chiar daca in strainatate sunt un lucru obisnuit, creditele pentru studii sau cele destinate studentilor nu sunt extreme de cunoscute in tara noastra. Aceasta deoarece bancile nu s-au orientate catre tineri, avand in vedere ca in Romania costurile unei facultati nu sunt la fel de mari precum cele din occident si in plus tinerii au tendinta de a nu fi punctuali in ceea ce priveste plata ratelor bancare.

Momentan, exista cateva banci care ofera credite pentru studii, insa numarul de imprumuturi acordate este scazut deoarece multi studenti isi permit si singuri plata Facultatii, in conditiile in care au un loc de munca.

Este de mentionat ca procedura de acordare a acestui credit este aceasi ca in cazul oricarui alt imprumut.
Astfel, studentul care va depune dosarul trebuie sa aiba un venit stabil (loc de munca), iar banca va solicita incheierea unei asigurari de viata.

In ceea ce priveste documentatia necesara, aceasta este cea standard in cele mai multe banci. Totusi, mai jos am listat o serie de alte acte care vi se pot cere pentru un asemenea credit: Plafonul maxim acordat variaza de la banca la banca, insa trebuie sa fiti constienti ca primul criteriu pentru stabilirea sumei acordate este constituita de salariul aplicantului. Nu pierdeti de asemenea din vedere ca, fiind un credit mai putin popular, bancile au conditii diferite pentru acordarea sa; unele ar putea sa va ceara chiar si ipoteca in conditiile in care ati solicita un credit pentru a plati scolarizarea la o institutie de invatamant din strainatate spre exemplu.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate