Folosirea cardurilor pentru cumparaturi pe internet
Chiar daca la inceput erau o raritate, pe masura ce tot mai multi romani au acces la Internet, este de la sine inteles ca si numarul cumparaturilor online a crescut.

Pentru a obtine un astfel de card, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la banca aleasa de dumneavoastra, sa aveti un act de identitate si sa completati cererea de emitere a cardului. La cele mai multe banci, dureaza 5 zile lucratoare pana cand va primiti cardul, insa durata variaza.

Deoarece exista o paleta larga diponibila, fiecare card avand propriile caracteristici, ar trebuie mentionat ca cele mai multe dintre ele permit efectuarea de cumparaturi atat in RON cat si in EURO.
In general, ceea ce deosebeste un card care poate fi folosit la cumparaturile pe internet de unul normal este ca primul dintre ele este embosat (adica are numele dumneavoastra si numarul de cont reliefate, nu gravate in plastic).

In acest moment pe piata, aproape fiecare banca are un asemenea instrument de plata, care poate fi utilizat si pentru tranzactiile pe internet

Iata care sunt avantajele cardurilor pentru cumparaturi online: Atentie!

Nu dati niciodata PIN-ul contului dumneavoastra. Nici un site nu va va cere vreodata asa ceva.

Inainte de a aplica pentru un card, fiti extrem de atenti la comisioanele percepute si valoarea lor. De multe ori la astfel de carduri apar comisioane de conversie valutara sau alte costuri ce nu apar in cazul altor instrumente bancare.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate