Microcredite - un impuls pentru firma ta
Ai inceput de curand o afacere si ai nevoie de bani? Ei bine, de aceea s-au inventat micro-creditele: dupa cum le spune si numele, constau in sume mai mici de bani (pana la 25000 de euro) acordate companiilor proaspat infiintate (start-ups) sau celor care se afla deja de mai multi ani pe piata.

In general, microcreditele sunt oferite de catre IFN-uri (Institutii Financiare NonBancare), companii de creditare mici, care sunt orientate tocmai catre acest sector al imprumuturilor.


Vestea buna este ca IFN-urile sunt mai flexibile decat bancile atunci cand vine vorba despre analizarea dosarului de credit, iar persoana care se va ocupa de dumneavoastra va fi mai maleabila. In plus, accentul se va pune pe planurile de viitor pe care le aveti si la ce veti face cu banii, nu neaparat pe rezultatele financiare ale firmei.
Documentele care vi se vor cere sunt: Retineti ca fiecare Institutie Financiara Nonbancara are propriile cerinte, deci ar putea sa vi se solicite si alte documente. De asemenea, pentru ca o firma sa poata beneficia de micro-finantari, trebuie sa aiba activitate de cel putin 12 luni sau mai mult.

Microcreditele, la fel ca si imprumuturile normale, sunt de mai multe tipuri: credite pentru capital de lucru, linii de credit sau credite pentru investitii. Vestea proasta este ca toate aceste institutii financiare vor acorda credite doar cu ipoteca

Sfat:
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate