Limite maxime acordate pe cardurile de credit
Pentru a intelege mai bine care este limita maxima acordata pe cardurile de credit, poate ca ar trebui sa stiti de la inceput ca un asemenea card este de fapt un credit normal, acordat insa direct pe card, nu in numerar.

Astfel, limita de credit se stabileste in principal, in functie de venitul inregistrat de catre solicitant si partenerul de viata.

Discutand concret, suma maxima se va determina pe baza unui scoring efectuat pe baza informatiilor primite de la dumneavoastra de catre ofiterul bancar.

Trebuie sa stiti insa ca, in cazul in care va ganditi sa il puteti convinge sa primiti mai mult decat ar trebui, nu aveti nici o sansa: totul se petrece pe computer.
In ceea ce priveste tipurile de venituri acceptate, chiar daca acestea difera de la banca la banca, trebuie spus ca pe langa salariu, exista posibilitatea luarii in calcul si a altor surse, cum ar fi contractele de drepturi de autor, cele de management, sau alte asemenea forme de plata, insa va trebui ca respectivele sa aiba deja o anumita vechime si sa fie incheiate pe termen nedeterminat. Fiecare institutie are propriile politici referitoare la categoriile de venituri acceptate, asa ca cel mai bine este sa intrebati unul dintre angajatii bancii.

Retineti: In cazul in care va doriti un asemenea produs bancar, cautati pe internet si comparati cu atentie DAE (nu dobanzile!) pentru a nu avea mai tarziu neplaceri.  De asemenea, in momnentul in care mergeti la banca, nu ezitati sa intrebati ofiterul bancar despre orice doriti; in fond, este creditul dumneavoastra. Trebuie sa incercati sa obtineti conditii cat mai bune si sa evitati capcanele.

In cazul in care, pe baza scoringului vi se spune ca puteti beneficia de un card, insa suma respectiva nu este pe placul dumneavoastra, este bine de stiut ca si partenerul de viata poate sa devina co-debitor. In acest fel, vor fi luate in considerare si veniturile lui/ei, si deci suma acordata va creste.

Sfaturi:
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate