Carduri premium - cui i-se adreseaza
Ati vazut emisiuni la TV in care se vorbea despre vedetele care cheltuie mii de dolari la o singura sedinta de shopping sau despre oameni de afaceri care calatoresc in intreaga lume si platesc totul cu ajutorul cardului?

Probabil erau detinatori ai unor carduri premium.

Acest tip de instrumente de plata sunt destul de frecvente in Occident, fiind folosite indeosebi de oamenii de afaceri sau persoanele importante, care cheltuiesc multi bani.

Si bineinteles, oamenii speciali au nevoie de conditii speciale.
Bancile romanesti au introdus pe piata de aproximativ doi ani astfel de produse, care, pe langa cardul propriu zis ofera posesorilor si alte facilitati cum ar fi: In general, avantajele oferite sunt cu atat mai extravagante cu cat si venitul posesorului este mai mare. De notat este ca aceste carduri sunt de credit si nu debit. Astfel,  persoana care le poseda trebuie sa aiba un venit mult peste medie, fiecare banca stabilindu-si propriul plafon in parte (acesta poate fi de la doar 500 de euro la 3500 sau chiar 5000 euro), dobanzile percepute sunt si ele pe masura clientilor, astfel ca marea majoritate a institutiilor financiare percep o dobanda mai scazuta dupa expirarea perioadei de gratie decat in cazul clientilor obisnuiti. Cu toate acestea, daca aveti acum un card de credit cu 5000 de euro disponibili, imaginati-va ca limita la acest carduri este de pana la 100.000. In plus, in caz de furt sau distrugere, se asigura servirea prioritara a clientului.

Aplicarea pentru un asemenea card este simpla, trebuind prezentate la banca toate documentele necesare eliberarii unui card de credit. Retineti insa ca personalul bancar ar putea sa va ceara prezentarea si a unor documente suplimentare care sa va ateste veniturile.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate