Credit punte (vanzarea locuintei si cumpararea alteia)
Creditele punte sunt ideale in momentul in care doresti sa speculezi in domeniul imobiliar. Ce este insa acest tip de imprumut? Este un credit ipotecar acordat de banca, ce iti permite cumpararea unei proprietati imobiliare, urmand ca tu sa restui banii intr-un anumit termen, intr-o singura transa.

Pe scurt: sa presupunem ca detii un apartament, care valoreaza aproximativ 100.000 si cunosti pe cineva disperat sa isi vanda locuinta (ce are acelasi confort cu apartamentul tau) chiar si cu 70.000. Ei bine, poti sa iei un credit punte, sa cumperi imediat locuinta de 70.000, insa esti obligat ca intr-un anumit termen sa iti vinzi apartamentul de 100.000 si sa restitui integral valoarea creditului. Ti se pare usor? In realitate, nu e deloc asa deoarece pot interveni foarte multe complicatii.
Documentatia necesara dosarului de credit este la fel ca in cazul oricarui alt credit, cu mentiunea ca va trebui sa aduceti doua seturi de documente ale imobilului: pentru cel pe care il detineti deja si cel care doriti sa il cumparati.

Bineinteles si in cazul acestui credit se va tine cont de ratele deja existente si de situatia din Biroul de Credit

Caracteristici ale creditului punte Sfaturi:
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate