Acte necesare pentru intocmirea unui dosar de credit
Iata o lista cu documentele cerute in cele mai multe cazuri de catre banci pentru acordarea unui imprumut.
  • Actul de identitate- trebui adus in original, nu copie.
  • Adeverinta de venit – acest formular vi se va inmana dela banca, fiecare institutie avand propriul format. Va trebui sa mergeti cu el la angajator pentru a il completa si semna. Atentie! Nu il completati dumneavoastra!
  • Fisa fiscala- formularul 210. Se obtine de la angajator. Daca inca nu l-ati primit, sau daca l-ati pierdut, puteti merge sa cereti altul
Provident RomaniaIn cazul pensionarilor: Ce trebuie sa retineti:

Bancile nu vor accepta intocmirea unor dosare de credit pe baza unor documente completate gresit sau carora le lipsesc anumite acte. Daca institutiile de stat tolereaza sa depuneti o declaratie de venit spre exemplu fara a o completa in totalitate, bancile nu accepta nici o omisiune sau eroare.

Nu incercati sa va modificati salariul in acte ori sa comiteti alte fraude. Bancile au inceput sa raporteze politiei tentativele de falsificare ale documentelor oficiale sau orice omisiuni facute cu intentie de catre cei care aplica pentru un credit.

Chiar daca vi se poate parea usor, va asigur ca nu este deloc asa. De multe ori apar greseli la completarea adeverintei de venit de catre angajator sau la completarea cererii de credit de catre dumneavoastra.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate