Tipuri de credite de nevoi personale
Creditele de nevoi personale, sunt cele care va permit sa folositi banii dupa cum doriti, fie ca sunt cu –sau fara- ipoteca. Va propun sa trecem in revista toate tipurile de astfel de credite si domeniile pentru care sunt ele acordate:

1. Creditele de nevoi personale fara ipoteca:
  • Credite simple - creditele de nevoi persoanale fara ipoteca au devenit extrem de accesate de catre populatie. Multi oameni au folosit banii pentru a-si renova apartamentele, cumpara masini sau a face alte investitii. In acest caz, suma maxima care se poate accesa este de 20.000 de euro, insa extrem de rar mai acorda bancile imprumuturi negarantate de peste 10.000 euro, iar durata maxima a creditului poate fi pana la 10 ani.
Provident Romania 2. Creditul de nevoi personale cu ipoteca: fata de imprumutul standard -fara garantie- acest credit va va permite ca in eventualitatea in care doriti sa primiti o suma mai mare de bani, sa puneti ipoteca asupra unui imobil proprietate personala. Dobanda fiind mai mica, rata va scadea si ea si astfel veti primi o suma mai mare, pentru mai mult timp. Acest credit se poate prelungi pana la 25 de ani.

In ceea ce priveste costurile creditelor, cele mai scumpe imprumuturi sunt cele pe baza de credit card si pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata, la polul opus situandu-se cele pe baza de ipoteca, motivul fiind simplu: in cazul din urma, banca are garantia ca in cazul in care nu platiti ratele, poate executa silit imobilul ipotecat.

In cazul in care va doriti o suma mai mare decat cea care vi s-a comunicat initial ca vi s-ar putea acorda, puteti oricand sa cresteri aceasta suma prin aducerea sotului/sotiei sau chiar a unuia dintre parinti drept codebitor

Un dosar de credit pentru un credit fara ipoteca va contine:
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate