Refinantarea creditelor firmei
In cazul unei companii, refinantarea creditelor reprezinta un eveniment major, deoarece de multe ori poate fi o operatiune mult mai greu de efectuat decat in cazul persoanelor fizice.

In cazul in care aveti o firma si cateva credite (linie de credit, credit de investitii, capital de lucru), stiti foarte bine cat de multa bataie de cap ati avut pana le-ati obtinut. Mai puneti la socoteala si ipotecile care s-au realizat si veti avea o imagine mai buna a efortului care urmeaza sa fie facut pentru a le refinanta pe toate.

Pentru aceasta, primul pas este sa va alegeti banca cu care doriti sa lucrati de acum incolo.
Recomandarea noastra este sa va orientati catre institutiile financiare solide, care au o prezenta indelungata pe piata romaneasca de profil, deoarece acestea cunosc mult mai bine contextul de piata actual si prin colaborarea cu ele nu riscati sa aveti surprize neplacute cum ar fi comisioane ascunse sau orice altceva.

Ce este important de stiut este ca in acest moment putine banci vor accepta refinantarea si aceasta din cauza ca institutiile financiare nu mai sunt in goana dupa atragerea de noi clienti. Cu toate acestea, daca firma dumneavoastra este solida financiar (adica nu aveti probleme in a efectua platile catre furnizori si nici in a incasa de la clienti) aveti sanse de a obtine o asemenea finantare.

Documentele necesare sunt cele clasice, la care se adauga  copii ale contractelor de credit si ale scadentarelor tuturor creditelor existente. Bineinteles, aceste credite se aproba doar cu ipoteca.

Conditii de eligibilitate pentru a beneficia de refinanatare: Un avantaj al refinantarii este ca aceasta va permite ca, pe langa ratele existente deja, sa beneficiati de unele sume in plus de bani, in cazul in care rezultatele financiare va permit acest lucru.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate