Credite pentru achizitionarea unui autoturism
  • Compara ofertele a mai mult de 10 banci
  • Finantare pana la 100% din valoarea masinii
  • Durata de finantare intre 5 si 10 ani
  • Rate fixe
Compara creditele de la mai multe companii, si aplica pentru cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.
Provident Romania

Probabil ca in cazul in care va doriti sa cumparati o masina va ganditi daca este mai util sa faceti un leasing sau un credit auto, deoarece este normal sa cautati cea mai buna alternativa de finantare, cu cele mai mici costuri.

Haideti sa aruncam o privire asupra creditului destinat achizitiei de autovehicule, cu atat mai mult cu cat dealerii auto constituie unul dintre segmentele cele mai afectate de criza.

Inca de la bun inceput, ar trebui sa stiti ca puteti accesa acest imprumut indiferent daca planificati sa cumparati o masina noua sau una rulata; important este ca bancile vor vira banii aferenti tranzactiei direct in conturile vanzatorului, care poate fi atat persoana fizica, cat si juridica. In cazul masinilor rulate (second hand), bancile vor impune o limita maxima de varsta a autovehicului.

Caracateristici:
Avantajele acestui imprumut: Bineinteles, va trebui sa incheiati o asigurare full CASCO, pentru ca banca sa fie asigurata in cazul in care autovehiculul este distrus. Este important sa stiti insa ca valoarea politei nu va fi finantata, iar pretul ei poate sa treaca destul de lejer de 500 de euro anual.

In cazul in care nu sunteti inca hotarati de la care banca sa contractati acest imprumut, cel mai indicat este sa mergeti la reprezentanta auto si sa discutati cu unul dintre agentii de vanzari. Orice delaer va avea colaborari cu cateva institutii bancare si in mod normal ar trebui sa fie capabil sa va prezinte ofertele pe care acestea le au si sa va spuna daca puteti sau nu accesa un credit. In momentul in care mergeti la banca, rugati ofiterul care se ocupa de dumneavoastra sa va faca un calcul pentru a vedea care va fi rata lunara de platit.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate