Credite pentru tratamente medicale
Creditele pentru efectuarea de tratamente medicale sunt destul de rare in Romania.

Astfel, in acest moment, doar o singura banca are un produs de acest gen pe piata,  aceasta deoarece nu sunt foarte dese cazurile in care in Romania oamenii au nevoie de bani pentru interventii chirurgicale, insa este de asteptat ca ele sa se dezvolte odata cu aparitia spitalelor private.

Cel putin in acest moment, limita pentru acordarea unor astfel de credite este de aproximativ 10.000 de euro in conditiile in care rambursarea se poate face in 5 ani, deci rata nu va fi deloc neglijabila.
Este un tip de credit care probabil ar putea fi folositor persoanelor care doresc sa se opereze la clinici din strainatate si au deja o parte din bani, ori in cazul persoanelor care au nevoie de internare in spital pe timp indelungat.

Documentele de care aveti nevoie sunt:
Atentie insa!

Aceste credite se acorda dupa externare, pentru plata serviciilor medicale, nu inainte de aceasta. Avand in vedre ca nu este un credit popular, atunci cand mergeti la banca pentru a vorbi cu un angajat, asigurati-va ca intelegeti perfect mecanismul de acordare si toate hartiile pe care va trebui sa le prezentati.
Copyright © 2010-2022 www.online-credite.ro Toate drepturile rezervate